De verwondering

Genesteld in de omhelzing van de natuur, is dit majestueuze bouwwerk het resultaat van menselijke creativiteit en architecturale genialiteit. Dit is niet alleen een onderkomen, maar een kunstwerk! Een samensmelting van design, functionaliteit en luxe die het gewone overstijgt.

De voormalige boerenschuur is zo authentiek mogelijk gehouden, waarbij hoogte, transparantie en de robuuste oude bouwmaterialen aandacht mogen hebben. De aanbouw (’t Schop) vormt de overgang naar de natuur, waar buiten binnen is en andersom. Warm, comfortabel en natuurlijk; de tropische ambiance doet je in het buitenland wanen! In de nok van de schuur is een romantisch appartement gesitueerd dat kan dienen als masterbedroom of gastenverblijf. Achter in de tuin kun je de knusheid opzoeken van de orangerie met een weids uitzicht over het heuvelland.

Het gerenoveerde, oorspronkelijke woonhuis van de boerderij is separaat te bewonen, bij ’t Schop te betrekken of te verhuren. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Feit is dat alle bewoners van dit levenswerk kunnen en mogen genieten.

Adres
Straatnaam
van Akenweg
Huisnummer
82
Postcode
6218 HP
Plaats
MAASTRICHT
Land
NL
Inhoud
2.937 m3
Perceeloppervlakte
2.385 m2
Gebruiksoppervlakte
500 m2
Prijs
€ 1.895.000,- k.k.


Informatie aanvragen