Residence 52

Dit is ‘m dan… het mooiste project van het jaar 2019! Een historische, negentiende eeuwse villa aan de rand van het stadscentrum van Maastricht met uitzicht op de Maas, waar twee bijzonder exclusieve appartementen worden ontwikkeld. Midden in het villapark!

Leven in ware luxe in het begane grond appartement “Louis” waar we 204m² gebruiksoppervlak tot onze beschikking hebben met monumentale stijlkamers en plafondhoogtes tot 4,60 meter. Volledig naar eigen wens af te werken! Met een privé tuin, twee eigen parkeerplaatsen en uitzicht over de Maas is dit een buitengewone kans op het verwezenlijken van een droom.

Of gaat u voor de absolute top? Een penthouse-maisonnette, bestaande uit de twee bovenste bouwlagen van deze eclectische villa met een gebruiksoppervlak van circa 325m²! Beide verdiepingen toegankelijk met een lift en drie plaatsen om buiten te zitten en van het prachtige uitzicht te genieten. Hoeveel slaapkamers wenst u? Hoeveel badkamers? Of misschien wel een eigen atelier? Het kan allemaal! Eveneens met twee parkeerplaatsen en prachtig uitzicht over de Maas.

Voor Maastrichtse begrippen is dit een ongekende en unieke kans op echte exclusiviteit! We hebben er helaas maar twee…

Adres
Straatnaam
Blekerij
Huisnummer
52
Postcode
6212 XW
Plaats
MAASTRICHT
Land
NL
Inhoud
1.040 m3
Gebruiksoppervlakte
204 m2
Prijs
Prijs op aanvraag


Informatie aanvragen